Ophalen startnummer

De startnummers worden niet opgestuurd, maar kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de Boerenkoolloop opgehaald worden in de Harenkarspelhal, naast de AV NOVA accommodatie. De startnummers voor de BoerenkoolBusinessloop kunnen worden opgehaald in de kantine van CIS, onze buren.

Overzicht starttijden (onder voorbehoud)

Afstand
10 km
5 km
​1,2 km
Starttijd
11:35 uur
11:25 uur
​11:10 uur
Soort loop
Wedstrijd/trim/businessloop
Trimloop
Trimloop Jeugd

Kleedruimte en douches

Start en finish is op de atletiekbaan van AV NOVA. De accommodatie van AV Nova heeft ruime kleedkamers voor zowel mannen als vrouwen. Beide kleedkamers beschikken over een aantal warme, zeer welkome douches na een wedstrijd in guur weer. Tevens zijn er extra omkleedtenten neergezet naast het clubgebouw. Toiletten bevinden zich in het clubgebouw.  De EHBO bevindt zich voor en in het krachthonk.

Beloning

Iedereen krijgt na afloop een tas met (uiteraard) boerenkool, worst, aardappelen en kruiden. Deze tas wordt gesponsord door Koninklijke VEZET Warmenhuizen. In deze tas zit ook nog een waardebon van EUR5 die je in kunt wisselen bij All4running.

Parkeren

Hieronder staan de parkeerplaatsen op en rond de accommodatie van AV Nova beschreven. Mochten deze vol zijn, dan kan je ook parkeren bij Bejo Zaden BV, zo’n 800m inlopen naar AV Nova.
Volg tijdens het evenement altijd de instructies van de verkeersregelaars op.
Alvast bedankt voor je medewerking!

P1  Oostwal 33, Warmenhuizen (AV NOVA)
P2  Oostwal 21, Tuitjenhorn       (Sporthal Harenkarspel)
P3  Oostwal 2,   Tuitjenhorn       (voormalig Gemeentekantoor Schagen)
P4  tegenover Delftweg 16, Tuitjenhorn
P5  Trambaan 1, Warmenhuizen (Bejo Zaden BV)

Parkeren (002)