Op zondag 7 november vergeet AV Nova uiteraard ook de wandelaars en Nordic-walkers niet. Als je niet voor de beste tijd gaat, maar puur voor de ontspanning, loop dan gezellig mee. Dan kan je ook nog langer van de prachtige polder genieten!

Parcours

Wandelaars volgen gedeeltelijk dezelfde route als de hardlopers van de 10 km, alleen dan in tegenovergestelde richting. Je kunt dus onderweg de hardlopers aanmoedigen. Als wandelaar kom je door de dorpen Tuitjenhorn, Eenigenburg en Warmenhuizen en wandel je over de karakteristieke Westfriese omringdijk. De totale route is 11 km en helemaal uitgepijld. Vertrek en aankomst zijn op de atletiekbaan van AV Nova. De accommodatie is toegankelijk met de corona-app.
Nog een extra tip: Een stop kan worden ingelast bij museum Eenigenburg ongeveer halverwege de route.

Beloning

Voor iedere deelnemer van de boerenkoolwandelloop stelt VEZET een pakket voor oerhollandse boerenkoolstamp ter beschikking met daarbij ook nog een waardebon van EUR5 van All4running! Wees wel voor 12.30 uur bij de finish, anders heb je kans dat de vrachtwagen met lekkers reeds ingeladen is.

Inschrijven en kosten

Inschrijven kan dit jaar alleen via inschrijven.nl. Kosten deelname zijn
€ 6,00. Starten kan vanaf 8.30 tot 9.30 uur. Je startbewijs wordt opgestuurd.

Accommodatie

Op de accommodatie van AV Nova is uiteraard ruimte om wat warms aan te trekken of elkaar te ontmoeten. Ook kan je na afloop van de inspanning een verwarmende douche nemen. Voor parkeergelegenheid zie ook Praktische Info.